پمپ وکیوم مورد استفاده در دیگ پخت صنایع غذایی برای تغلیظ مواد غذایی از جمله مربا،شیره انگور، شیره خرما، رب گوجه فرنگی و...... از پمپ های وکیوم رینگ آبی استفاده می شود.
تنها مدل پمپ وکیوم که توانایی ورود بخار آب در حجم زیاد را به داخل خود دارند پمپ های وکیوم رینگ آبی می باشند که ورود بخار آب با دمای بالای هفتاد درجه را تحمل می کنند. به ساختار و نوع پروانه و تشکیل رینگ آب در داخل پمپ توانایی ورود حجم بالای بخار آب به داخل خود را دارند. سایر پمپ های وکیوم شامل پمپ های روتاری روغنی پمپ های خشک، دیافراگمی، به دلیل ساختار و مکانیزم داخلی قادر به تحمل ورود بیش از اندازه بخار آب به داخل خود را ندارند و بعد از مدت زمان اندکی پمپ وکیوم به تعمیر نیاز پیدا میکند.
خدمات فنی مهندسی پیشتاز پمپ، پمپ های وکیوم با ظرفیت ۶۰ متر مکعب بر ساعت تا ۳۰۰ متر مکعب را تولید می کند که بنا به سفارش مشتری در آلیاژ های مختلف قابل سفارش می باشد .