تولید پمپ وکیوم آبی و تعمیرات انواع پمپ وکیوم

۴ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

تعمیر پمپ وکیوم آبی/آب در گردش/مایع در گردش

دلایل خراب شدن پمپ وکیوم آبی؛

از جمله دلایل خراب شدن پمپ وکیوم آبی می توان موارد زیر را نام برد؛

  • خرابی بلبرینگ ها؛ در بعضی موارد که پمپ وکیوم آبی جامپ یا ققل می باشد یکی از دلایل می تواند خرابی بلبرینگ ها باشد که با تعویض بلبرینگ ها تعمیر پمپ وکیوم آبی انجام می شود.

بلبرینگ پمپ وکیوم آبی

  • خرابی، شکستگی ذغال  و نشتی مکانیکال سیل پمپ وکیوم آبی 

مکانیکال سیل پمپ وکیوم آبی

  • خوردگی پروانه و سوراخ شدن پروانه (impeller )

پروانه  پمپ وکیوم آبی

  • خوردگی سر سیلندر پمپ وکیوم آب در گردش 
  • خوردگی سیلندر پمپ وکیوم آبی 

به دلیل چرخیدن پروانه پمپ وکیوم آبی در داخل سیلندر، سر و ته سیلندر به دلیل جت شدن آب در ابتدا و انتهای پروانه سرعت خطی آب افزایش پیدا می کند و سبب خوردگی و کنده شدن سیلندر می شود، که تعویض سیلندر و یا استیل کردن داخل سیلندر پمپ وکیوم آبی  تعمیر پمپ وکیوم آبی صورت می گیرد.

  • کوتاه شدن پروانه پمپ وکیوم  آب در گردش

در اثر خورده شدن پروانه پمپ وکیوم آبی فشار وکیوم افت کرده و فشار نهایی مکش کم می شود برای رفع این مشکل و تعمیر پمپ وکیوم آبی راه حل های زیر پیشنهاد می‌شود؛

۱_ در صورتی که پره های پمپ وکیوم متخلل و سوارخ نشده باشند با عملیات ماشین کاری قابل تعمیر و اصلاح می باشد.

۲_ اگر  پروانه پمپ وکیوم آبی سوارخ و متخلل شده باشد بهترین راه حل تعویض پروانه و یا ساخت پروانه استیل می باشد. 

  • گشاد شدن جای بلبرینگ کاسه بلبرینگ پمپ وکیوم آبی 
  • لاغر شدن شفت جای بلبرینگ پمپ وکیوم 
  • بریدن شفت پمپ وکیوم آبی بر اثر استارت استوپ های مداوم و سریع
  • قفل شدن شفت پمپ وکیوم در اثر ورود مواد خارجی
  • پوسیده شدن لاستیک مکانیکال سیل پمپ وکیوم آبی

مکانیکال سیل پمپ وکیوم آبی  

  • سوختن الکتروموتور پمپ وکیوم آب در گردش؛ با استفاده از اهم متر می توان سوخته شدن الکتروموتور را تشخیص داد.

خدمات فنی مهندسی پیشتاز پمپ دارای قطعات انواع  پمپ های وکیوم آبی (آب در گردش)  شامل ، پروانه، سیلندر، سر سیلندر، صفحه دو شیار، انواع مکانیکال سیل ها می باشد؛ که جهت تعمیر پمپ وکیوم آبی مورد استفاده قرار میگیرد.

قطعات پمپ وکیوم آبی/آب در گردش

 

موافقین ۰ مخالفین ۰
تعمیر پمپ وکیوم روغنی

تعمیر پمپ وکیوم روغنی

پمپ وکیوم  روغنی در دو دو مدل تک مرحله ای (one stage)  و دو مرحله ای(two stage)  در دنیا تولید و عرضه میگردند. 

پمپ وکیوم تک مرحله ای برای مصارف عمومی همچون سی ان سی چوب، روکش  mdf ،  وکیوم فرمینگ، حجامت در طب سنتی، ساکشن بیمارستانی و دستگاه های پرتابل ساکشن و ..... موراستفاده قرار میگیرد .

 پمپ وکیوم روتاری روغنی دو مرحله ای در دستگاه های آنالیز مواد، دستگاه اتوکلاو پلاسما، هوا گیری رزین، دستگاه فریز درایر، میکروسکوپ الکترونیکی، دستگاه گاز کروماتوگرافی، جهت تخلیه سیستم های کولر گازی ماشین، اسپیلت و ..... مورد مصرف قرار میگیرند.

پمپ های وکیوم تک مرحله زمانی که نیاز به تعمیر دارند فشار وکیوم (خلاء) آن دچار افت می شود و دیگر فشار وکیوم آن عدد درج شده بر روی پلاک پمپ نخواهد بود . عموما فشار وکیوم پمپ های روتاری روغنی تک مرحله ای بین ۲۰ میلی بار تا ۰.۱ میلی بار می باشد. بسته به نوع پمپ وکیوم که ساخت چه شرکتی متغییر می باشد. برلی مثال پمپ های ساخت شرکت بوش BUSH تا فشار وکیوم مطلق ۰.۱ میلی بار می رسند. و پمپ های وکیوم ساخت شرکت مریک تا ۰.۵ میلی بار خلاء می رسند.

بعد از ورود پمپ وکیوم  روتاری روغنی به کارگاه خدمات فنی مهندسی پیشتاز پمپ، کوپلینگ پمپ وکیوم روغنی با دست چرخانده می شود و در صورت جامپ نبودن پمپ و الکتروموتور، سلامت الکتروموتور با آمپرمتر تست می گردد و در صورت سالم بودن موتور پمپ وکیوم روتاری روغنی مورد تست قرار میگیرد و پارامترهای عملکردی پمپ شامل آمپر مصرفی موتور، فشار وکیوم  نشتی روغن، سر و صدای موتور، دود اگزوز خروجی پمپ وکیوم روتاری روغنی مورد تست و بازدید قرار می گیرند و تمامی این پارامترها ثبت می گردند.

در صورت مغایرت در فشار وکیوم گرفته شده در ورودی پمپ اقدام به باز کردن پمپ می گردد. و بعد از برآورد هزینه به مشتری محترم اعلام می گردد و در صورت تایید مشتری شروع به تعمیر پمپ وکیوم روتاری روغنی می گردد و در صورت عدم تایید مشتری هیچ گونه هزینه ای از مشتری بابت باز و بسته نمودن پمپ وکیوم روتاری روغنی گرفته نمی شود.

جهت تعمیر پمپ وکیوم روتاری روغنی ابتدا تمامی قطعات پمپ وکیوم روتاری روغنی باز شده و تماما شستشو داده می شوند. سپس تمامی قطعات بازرسی می شوند و در صورت معیوب بودن تعویض و یا اصلاح می گردند.

قطعات مصرفی پمپ وکیوم روتاری روغنی  شامل کاسه نمد، پکینگ، بلبرینگ، اورینگ، واشر ها، فیلتر سپراتور می باشند بعد از هر بار باز و بسته کردن پمپ وکیوم روتاری روغنی بیشتر قطعات مصرفی شامل کاسه نمد، اورینگ و بلبرینگ لزوما تعویض گردند

در صورت خوردگی و یا کوتاه شدت تیغه های پمپ وکیوم حتما تیغه ها را تعویض نموده و در صورت نداشتن تیغه های پمپ وکیوم با کارشناسان خدمات فنی مهندسی پیشتاز پمپ تماس حاصل بفرمایید تا در اسرع وقت تیغه های پمپ وکیوم روتاری روغنی را برای شما عزیزان تهیه و ارسال نماییم. 

اکثر پمپ های وکیوم شرکت های مطرح دنیا همچون ادوارد Edwards , لیبولد leybold و ..... دارای سیل کیت تعمیراتی هستند که قطعات مصرفی پمپ وکیوم روتاری روغنی را به مشتری ارائه می دهند ما می توانیم این سیل کیت را برای شما تهیه کنیم.

علت دود کردن پمپ وکیوم روتاری روغنی؛

  • یکی از علت های دود کردن پمپ وکیوم روتاری روغنی خرابی فیلتر سپراتور می باشد. بعد از گذشت مدت زمانی از کارکرد پمپ وکیوم فیلتر سپراتور یا پاره می شود و یا به دلیل پر شدن فیلتر از ذرات گرد و خاک دیگر توانایی جداسازی هوا از روغن را ندارد.
  • از دلایل دیگر دود کردن پمپ وکیوم روتاری روغنی درست نصب نکردن فیلتر سپراتور در خروجی پمپ وکیوم روتاری می باسد بین سطح تماس فیلتر و کارتر روغن باید سطح صیقلی باشد که با اورینگ و یا لاستیک آب بندی گردد. در صورت خرابی اورینگ و یا لاستیک آب بندی فیلتر سپراتور پمپ وکیوم روتاری روغنی در خروجی این پمپ ها دود ظاهر می شود که اگر به همین منوال پمپ وکیوم روتاری روغنی کار کند بعد از چند روز روغن پمپ کم می شود تا زمانی که روغن داخل پمپ تخلیه شده و به صورت اسپری شده به فضای بیرون پمپ پرتاب می شود و پمپ وکیوم روتاری روغنی بدون روغن کار کرده و بعد از چند ساعت پمپ وکیوم روتاری روغنی قفل می شود و هزینه تعمیر زیادی رو به بار می آورد.
  • پمپ وکیوم لیزر

فیلتر سپراتور پمپ وکیوم روتاری روغنی لیبولد برای دستگاه برش لیزر فلزات

فیلتر سپراتور پمپ وکیوم روتاری روغنی

فیلتر سپراتور پمپ وکیوم روتاری روغنی پوش

 

موافقین ۰ مخالفین ۰
انواع پمپ وکیوم

انواع پمپ وکیوم

_ پمپ وکیوم آبی ( مایع در گردش ) liquid ring vacuum pump and 

مناسب برای فرآیند هایی که فشار وکیوم  بیشتر از ۳۰ میلی بار لازم دارند در بسیاری از فرآیند ها که بخارات آب، مواد شیمیایی، مایعات و .... تولید می شود و وارد پمپ وکیوم می شود تنها پمپی  که می تواند کار کند و  به صورت دائم کار باشد  پمپ وکیوم آبی (رینگ مایع) می باشد. 

موارد کاربرد پمپ وکیوم آبی در صنایع لوله سازی، صنایع کاغذ سازی، تولید فروکتوز،  تولید قند، دستگاه فیلتر پرس، صنایع غذایی، دیگ پخت صنایع غذایی برای تغلیظ، شیره انگور، شیره خرما، دستگاه شکل دهی به چرم مصنوعی برای صنعت چرم سازی

پمپ وکیوم  سی ان سی

پمپ وکیوم روتاری روغنی؛oil rotary vacuum pump 

پمپ وکیوم روتاری روغنی در دو مدل تک مرحله و دو مرحله ای تولید و عرضه می شود.

_ پمپ های وکیوم تک مرحله ای برای مصارف عمومی که نیاز به فشار وکیوم زیادی ندارند مانند میز وکیوم شیشه بری ، دستگاه وکیوم لیفتینگ، میز وکیوم سی ان سی، وکیوم حجامت،  مورد استفاده قرار می گیرند. 

پمپ وکیوم دو مرحله برای فرآیند هایی که فشار وکیوم  ده به توان منفی دو میلی بار نیاز دارند مانند دستگاه اتوکلاو پلاسما، هواگیری رزین، دستگاه آنالیز  مواد، دستگاه gc mass  و lc mass، چیلر های جذبی، چیلر های تراکمی، کولر گازی، فریز درایر  و .....مورد استفاده قرار می گیرند.

پمپ وکیوم روتاری روغنی اتوکلاو چیلر 

_ پمپ وکیوم خشک تیغه گرافیتی؛

این مدل از پمپ ها متشکل از سیلندر، روتور  سر سیلندر، و.....می باشند که تیغهای گرافیتی داخل روتور باعث ایجاد فشار مثبت و وکیوم می شوند. 

 

مناسب برای دستگاه سی ان سی چوب، روکش ممبران و .....

پمپ وکیوم خشک

 

_ پمپ وکیوم اسکرول scroll dry vacuum pump

این پمپ ها از نوع پمپ های وکیوم خشک می باشد که توانایی تولید فشار وکیوم تا ۰.۰۲ میلی بار را دارند. و در صنایع دارویی و شیمیایی  مورد استفاده قرار میگیرد.

پمپ وکیوم اسکرول

_ پمپ وکیوم اسکرو dry screw vacuum pump 

 

پمپ وکیوم اسکرو

 

_ پمپ وکیوم جناغی claw vacuum pump

به عنوان پمپ وکیوم و کمپرسور هوا مورد استفاده قرار میگیرد.

بیشترین فشار وکیوم مطلق تولید شده ۲۰ میلی بار می باشد که در صنایع کاغذ سازی، صنایع چاپ، صنایع بسته بندی، دستگاه های وکیوم لیفتینگ ، صنایع چوب برای دستگاهی فرز سی ان سی  چوب و .......به کار گرفته می شود.

با تغییر در توان موتور به کار رفته در پمپ های وکیوم جناغی به عنوان کمپرسور هوا میتوان به کار گرفته شوند که در استخرهای پرورش ماهی و استخر های تصفیه فاضلاب جهت هوادهی مورد بهره برداری قرار میگیرند. 

از مطرح ترین شرکت های سازنده پمپ های وکیوم جناغی شرکت بوش  می باشد.

 پمپ وکیوم  جناغی

_پمپ وکیوم دیافراگمی؛ 

مناسب برای دستگاه های هوا ساز و اکسیژن ساز هستند چرا که پمپ وکیوم و هم پمپ فشار نیز می باشند.

در کاربرد های بیمارستانی برای ساکشن های پرتابل جهت جمع آوری خون آبه اتاق عمل استفاده دارد. 

در طب سنتی جهت مکش خون برای حجامت مورد استفاده قرار می گیرند.

پمپ وکیوم  دیافراگمی

موافقین ۰ مخالفین ۰
استاندارد جای خار توپی و محور پمپ های وکیوم

استاندارد جای خار توپی و محور پمپ های وکیوم

استاندارد ابعاد جای خار توپی و محور پمپ های وکیوم طبق استاندارد ماشین سازی می باشد و طبق جدول زیر می باشد؛

استاندار خار توپی و محور

در اکثر پمپ های وکیوم رینگ آبی از خارهای مستطیلی یا خار تخت استفاده می شود که عمق و عرض استاندارد ماشین کاری شده در جدول بالا که بر گرفته از کتاب استاندارد ماشین سازی استاد ولی نژاد می باشد آورده شده است.

در پمپ های وکیوم روتاری روغنی بیشترین استفاده از خارهای ناخنی شده است که ابعاد آن در جدول بالا آورده شده است.

عرض و عمق  استاندارد جای خار توپی و محور برای قطر های مختلف محور (شافت) و توپی در جدول بالا آورده شده است.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰